Share

Scanoplossingen & digitaliseren van documenten

Probleem

Je hebt een overvloed aan papieren documenten waardoor het moeilijk is om informatie op te zoeken, te verzamelen, bij de juiste persoon te krijgen en te delen met anderen.

Oplossing

Wij helpen je zowel met het scannen (hardware) als met de verwerking (software). We bouwen een sterk beveiligd digitaal archief waarbij je snel en gemakkelijk de juiste informatie kan terugvinden en delen met interne medewerkers. Nieuwe dossiers kunnen probleemloos toegevoegd worden en oude dossiers worden door middel van bulkscanning gedigitaliseerd. Afhankelijk van de doelstelling kan het papier gescand worden via barcode, QR of rechtstreeks.

  • We voorzien scan- en printoplossingen op maat. Hiervoor doen we onder meer beroep op ons sterk partnernetwerk.
  • Na het scannen zitten alle documenten in een gestructureerde database waarin je op een gebruiksvriendelijke manier en google-gewijs op zoek kan gaan naar de info die je nodig hebt. Dit kan aan de hand van nummers en trefwoorden.
  • Daarnaast kan er ook informatie toegevoegd worden aan de documenten uit een bestaand ERP-systeem. Zo worden alle documenten steeds aan het correcte dossier gekoppeld en kan er een volledig klantendossier opgebouwd worden vanaf de aankoop tot de effectieve verkoop. Je legt de basis tot verdere automatisering. In een volgende stap kan je eventueel workflows uitwerken waarbij een proces of actie start wanneer je een document ontvangt.

Is automatische herkenning mogelijk?

Automatische herkenning van documenten is mogelijk, zowel via OCR, modelherkenning als via AI-technologie. Welke technologie we gebruiken is volledig afhankelijk van jouw noden. Er zijn oplossingen voor onder meer: leverbonnen, retourbonnen, facturen, verzekeringspolissen, ID's, CMR's,...

gerelateerde toepassingen

Een kalender van de maand november met een tas koffie op.

Realtime plannen

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte planningstoepassing die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Verschillende kleuren papierstalen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2022 Qastan