Share

Matching skills & competenties met uit te voeren taken

Probleem

Een taak toewijzen aan de juiste medewerker is tijdrovend en verloopt niet efficiënt. Er is weinig overzicht wat betreft openstaande vacatures.

Oplossing

Ons planningssysteem MountQ laat toe om een groot volume data om te zetten in één geoptimaliseerde en geautomatiseerde planning. We bouwen een brug tussen de skills van de medewerkers en de taken die ze moeten uitvoeren. Dit zorgt voor een efficiëntere werking en het helpt de HR-dienst om eventuele nieuwe aanwervingen bij te sturen.

Hoe het werkt:

  1. Oproep komt binnen
  2. Inplannen via planbord
  3. Digitale opdracht meteen beschikbaar
  4. Uitvoeren interventie
  5. Automatische terugkoppeling

gerelateerde toepassingen

Een kalender van de maand november met een tas koffie op.

Realtime plannen

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte planningstoepassing die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Verschillende kleuren papierstalen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2022 Qastan