Kies uw taal

Cirta ERP

Automatiseer bedrijfsprocessen

Nieuwsgierig naar onze prijzen?

Wat?

De kracht van Cirta, schuilt in het centraliseren van alle logistieke, administratieve en financiële processen binnen de onderneming. Als ERP automatiseert Cirta alle bedrijfsprocessen van aankoop tot facturatie en dit in één enkel pakket. Zo werkt iedereen met dezelfde informatie en worden fouten beperkt tot een minimum. Gestroomlijnde (papierloze) processen mét een duidelijke focus op het maximaliseren van de productiviteit en de doorloopsnelheid binnen de onderneming, dat is Cirta.

Conform de Qastan-filosofie, werd ook Cirta opgebouwd vóór en samen mét de klant. Zo groeide Cirta al snel uit tot een praktijkgerichte en performante applicatie die voldoet aan de actuele noden van elke moderne bedrijfsvoering. Onze expertise in automatisering en digitalisering werd ingezet om interne processen te verder optimaliseren.

Om een flexibele manier van werken te ondersteunen en alle bedrijfsinfo te stroomlijnen, werden de verschillende processen samengevoegd in één geïntegreerde oplossing. Zo is er één set van zogenaamde masterdata waardoor elke werknemer dezelfde informatie voor handen heeft. Bovendien wordt het bedrijfsproces een pak efficiënter.

Alle bouwstenen voor een compleet ERP en beheer van processen:

Icoon CRM en klantopvolging
Icoon document management system
Icoon productie
Icoon aankoop
Icoon nacalculatie
Icoon verkoop
Icoon warehouse management & voorraadbeheer

Wat is een ERP?

Een ERP of Entreprise Resource Planning, is het kloppend hart van elke organisatie en onderneming met als doel om de productiviteit te maximaliseren. De software verbindt alle individuele bedrijfsprocessen over alle afdelingen heen en slaat deze informatie op in een centrale database. Dit centrale beheer zorgt er voor dat niet elke afdeling zijn/haar eigen toepassing nodig heeft en dat er op een consistente, meer uniforme manier kan gewerkt worden. Tegelijk laat het toe om op een meer eenvoudige manier analyses te maken of beslissingen aan de doelstellingen van de onderneming te toetsen.