Kies uw taal

MountQ

Planningstool

Nieuwsgierig naar onze prijzen?

Waarin verschil MountQ met andere
planningssystemen?

Ontwikkeld vanuit de praktijk

Met de diverse opties (tijdsregistratie, handtekenen, real-time plannen, etc) kent MountQ een enorme flexibiliteit. Deze flexibiliteit groeide uit de samenwerking met de onderzoeksinstellingen (Odisee en KU Leuven), de gedeelde ervaring van enkele van onze klanten alsook onze eigen ervaring in het ontwikkelen van maatsoftware. Vanuit de praktijk ontwikkeld, is MountQ geen (standaard)product maar een oplossing die aangereikt wordt voor en door ondernemingen.

Intelligente optimalisatie

Om de planning volautomatisch te laten lopen, wordt naast het gebruik van de eigen bedrijfsregels (CAO-regels, certificiëring van medewerkers,…) ook het Kernel-algoritme gebruikt. Via dit algoritme worden patronen en relaties herkend. Op die manier zal MountQ de meest optimale planning voor elke werknemer voorstellen.

Optimale planning volgens uw regels & parameters

Waar het opstellen van een goede planning bij andere pakketten een tijdrovende gebeurtenis is, maakt MountQ het verschil in efficiëntie en doeltreffendheid. Een automatische planning of indien gewenst een voorstel tot planning ontstaat door rekening te houden met tal van factoren (instellen van prioriteiten, tijd-afstand optimalisatie maar ook met regels eigen aan de organisatie zoals vb. CAO-regels, voorkeurtechniekers, vestigingen,…) die de planning voor de medewerkers zo optimaal mogelijk maakt en teven de productiviteit naar een hoger niveau tilt. Tegelijk wordt elke wijziging rechtstreeks doorgestuurd naar de medewerker op de baan. Snel, efficiënt en glashelder.

Overzichtelijke en doeltreffendere planning

Het intelligente planningsysteem zorgt voor een doeltreffende en optimale planning. MountQ houdt steeds rekening met de beschikbare resources, zowel in materiaal als medewerkers en regels (parameters) eigen aan de organisatie. Een planning opstelling is voor elke organisatie immers verschillend. Naast de individuele bezetting raadplegen kunnen opdrachten ook aan externe partners of onderaannemers toegewezen worden.

Integratiemogelijkheden

MountQ werd ontwikkeld met het oog op integratie met bestaande bedrijfssoftware (via API). We maken ons sterk om met elk mogelijk ERP-pakket een eenvoudige integratie te maken. Hebben we deze koppeling niet in huis, dan gaan we graag de uitdaging aan om deze alsnog op te zetten.