Share

Repetitief (of manueel) werk reduceren

Probleem

Je hebt verschillende taken waarbij je steeds dezelfde soort acties moet uitvoeren. Het neemt veel tijd in beslag en kan na een tijdje vervelen, waardoor er fouten gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan het overtypen van facturen of documenten, omzetten in pdf en versturen, …

Oplossing

Wij helpen je om deze repetitieve handelingen te automatiseren waardoor je enorm veel tijd bespaart. Zo is er meer ruimte voor taken waar jij goed in bent. We brengen de processen in kaart en gaan samen met de eindgebruiker na waar optimalisatie mogelijk is. Welke processen kunnen makkelijk aangepakt worden? Welke processen vormen de zogenaamde ‘happy flow’, ofwel het proces in zijn meest simpele basisvorm, die in 80% van alle gevallen hetzelfde blijft?

Pas in een volgende fase bekijken we de uitzonderingen. Het is op basis van deze zogenaamde ‘happy flow’ dat je de grootste winsten behaalt:

  • Productiviteitswinst en efficiëntieverhoging voor alle medewerkers.
  • Duidelijkere communicatie tussen de medewerkers die zorgt voor een vlottere doorstroming van informatie.
  • Reduceren van dubbel én repetitief werk.
  • Minder fouten (en vaak meer automatisering).
  • Meer structuur en inzichten tijdens de uitvoering ('Wie doet wat? Wat zit waar?).
  • Meer ownership bij medewerkers, want niet alleen de taken zijn duidelijker maar ook de plaats in de schakel (binnen het grotere geheel) is zichtbaar.

Concreet

Wij helpen je om processen via workflows aan te sturen om sneller, gestructureerder en efficiënter resultaat te boeken. Tegelijk kan artificiële intelligentie ingezet worden om documenten te analyseren of uit te lezen en te verwerken.

gerelateerde toepassingen

Een kalender van de maand november met een tas koffie op.

Realtime plannen

Ontzorg de planner én de uitvoerder door middel van een efficiënte planningstoepassing die de mogelijkheid biedt om real-time plannen te wijzigen en een duidelijk overzicht weergeeft voor alle partijen.

Verschillende kleuren papierstalen.

Bestanden centraliseren

Nooit meer op zoek naar dossiers of documenten. Verzamel al je informatie op één centrale plek.

Een papieren sitemap met pinnetjes en touwtjes.

Workflow optimaliseren

Creëer meer winst op kortere tijd door je workflow te optimaliseren. Een gestructureerde basis leidt automatisch naar een efficiëntere werking.

niet gevonden wat je zoekt?

Niet getreurd! Ook als je een specifiek project voor ogen hebt, kunnen wij jou helpen. Hoe groot of klein de uitdaging ook is, samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing die 100% bij je past.

© 2022 Qastan