Kies uw taal

Qastan Integration Services
Kiezen voor een toekomstgericht IT-beleid

Met Qastan kies je voor een toekomstgericht IT-beleid en een partner die jouw organisatie helpt te ontzorgen. Via gericht (strategisch) advies en ondersteuning optimaliseren we waar nodig de bestaande processen (zowel software – hardware als netwerkinfrastructuur) om zo jouw rendement maximaal te vergroten.

Eén enkel aanspreekpunt voor het volledige IT-gebeuren, met een directe lijn wanneer dringende interventies nodig zijn, dat is de service die we bieden. Onze jarenlange ervaring bij verschillende ondernemingen op het vlak van digitalisering en automatiseringen samen met jouw wensen, vormen de blauwdruk van dit lange termijnpartnerschap. Of het nu gaat om het onderhouden van de bestaande infrastructuur (scanners, laptops, servers, netwerk) of als aanspreekpunt, samen stippelen we de prioriteiten uit en zorgen we voor een performante en future proof organisatie.

Asset management & hardware

Infrastructuur, hosting, beheer en onderhoud

Snel apparatuur (laptops, servers, scanners, printers, kabels, toetsenborden…) nodig? Op zoek naar een cloud of hostingsoplossing? Snel bestellen kan via ons klantenportaal. Wij zorgen voor de opzet, het instellen van alle apparatuur en zorgen dat alles klaarstaat om meteen aan de slag te gaan.

Infrastructuur en hardware vraagt het nodige onderhoud, up-to-date houden en installaties. Via asset management inventariseren we het aanwezige materiaal en zorgen we eveneens voor het nodige onderhoud en beheer hiervan. We zorgen ervoor dat alles beheers- en betaalbaar blijft, op maat van jouw organisatie. Garanties en onderhoudscontracten, ook deze nemen we voor onze rekening.

One-stop-shop

Eén aanspreekpunt voor jouw volledige IT

Met onze one-stop-shop oplossing, kiest je met Qastan één aanspreekpunt voor jouw volledige IT. Geen zorgen meer om software-updates, laatste versies, beveiliging of scanners en laptops die niet meer werken, wij nemen deze zorgen volledig op ons. Als partner, zijn we altijd bereikbaar. En dit mag je vrij letterlijk nemen. Zowel binnen als buiten de reguliere kantooruren, staan we voor je klaar.

Integraties

Integraties & koppeling met externe software

INTEGREREN IN JOUW BESTAANDE OMGEVING
Vanaf het prille begin van Qastan, legden we de focus op de totale integratie van onze software met bestaande pakketten. Eenvoudige integratie zorgt er namelijk voor dat jouw medewerkers blijvend kunnen werken in hun vertrouwde omgeving. Daarnaast houden we zo ook alles beheers- en betaalbaar.

Integraties?
Bij een koppeling of integratie spreken we de zogenaamde API van onze software en jouw huidige softwarepakketten aan. Hoe ver deze integratie dient te gaan is in de eerste plaats afhankelijk van je eigen wensen én de mogelijkheden van jouw huidige (kantoor)software. Indien gewenst stemmen we voor de aanvang van het project reeds af met jouw IT-partners en leveranciers om deze mogelijkheden voor jou op een rijtje te zetten.

Bij integratie kies je eveneens hoe prominent u de rol van uw nieuwe software wenst te maken. Zo kan je ervoor kiezen om onze software als nieuw software pakket te introduceren of om het volledig op de achtergrond te laten draaien (zoals bijvoorbeeld een digitaal archief) Een greep uit de pakketten waarmee reeds een integratie gelegd werd?

Een greep uit onze integraties

Wat als ik geen andere software heb? Dit is zeker en vast geen probleem. Onze software (o.a. FITdoc, Cirta of Mount Q) is uitermate geschikt om ‘alleen’ te functioneren in het hart van uw organisatie of bedrijf. Wens je de huidige pakketten te vervangen? Dan kijken we samen om een nieuwe future proof omgeving voor jouw organisatie te creëren.