Kies uw taal

Over Qastan

Qastan, eerder gekend als FIT, is een Belgisch familiebedrijf en onafhankelijke ontwikkelaar van software met roots in hartje West-Vlaanderen. Met ruim 25 jaar ervaring op de teller, focust Qastan zich in de eerste plaats op het vereenvoudigen en optimaliseren van complexe processen (zowel administratief, logistiek, financieel als kantoor gerelateerd). Digitalisering en automatisering vormen hierbij telkens het uitgangspunt.

Met Qastan kiest u voor een lange termijnrelatie en een toekomstgericht IT-beleid. Onze producten worden steevast ontwikkeld vóór, dóór en mét de klant. Want samenwerken betekent ook samen groeien.

Hoe kunnen wij u helpen groeien?

Tailor Made Software

Op zoek naar een specifieke oplossing of tool? Samen bouwen we aan uw ideale oplossing die steeds future proof is en blijft.

Integration Services

Specifieke integraties nodig tussen bestaande pakketten? Enkele voorbeelden van bestaande koppelingen kan je in deze lijst raadplegen

Eén aanspreekpunt voor uw volledige IT-gebeuren

Sit down and relax! Of het nu gaat om hardware, software of andere. Met Qastan heeft u één duidelijk aanspreekpunt en verliest u geen tijd aan updates, beveiliging of eindeloze helpdesks.

Hardware

Nood aan specifieke infrastructuur: scanners, servers (on-premise of cloud), laptops, tablets of toebehoren? Qastan helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze, de opvolging en onderhoud.

Core Solutions

Digitalisering & automatisering vormen de kern van het verhaal bij onze standaardoplossingen:

  • Documentbeheer & archivering: optimaliseer uw documentenstroom, facturatie en andere bedrijfsprocessen (FITdoc)
  • Personeelsplanning: (MountQ)
  • ERP & planningssysteem (Cirta)