toolbox

Plannen is een tijdrovende klus waarbij het vaak moeilijk is om het overzicht te bewaren. Kleine of grote organisaties hebben steeds andere noden en zoeken schaalbare oplossingen die kunnen meegroeien binnen de organisatie. Planningsystemen die ontzorgen? Daar gaan we voor.

Personeelsplanning met MountQ

Mount Q is gericht op het ontzorgen van de planner én de uitvoerder. Ondersteund door een algoritme houdt MountQ bij het inplannen van nieuwe opdrachten rekening met specifieke bedrijfsregels en parameters (afgestemd op de organisatie). Ideaal om mensen op de baan aan te sturen. Een geoptimaliseerde en geautomatiseerde planning is het resultaat.

Competentiematrixen en skills

Via competentie- of skillmatrixen zorg je ervoor dat de juiste taak steeds bij de juiste persoon terechtkomt. Tegelijk is het ook mogelijk om meteen de bezettingsgraad voor bepaalde afdelingen of taken in kaart te brengen en zo jouw aanwervingsbeleid bij te sturen.

Werkplekbeheer

Met werkplekbeheer beheer je de bezetting per werkpost of werkplek en breng je eveneens alle noodzakelijke competenties voor een specifieke taak in kaart. Onderbezetting of overbezetting spot je meteen, terwijl ook de beschikbare capaciteit van de werkplek (aantal machines of pc’s, aantal plaatsen, …) gelinkt wordt aan het aantal in te plannen personen.

© 2023 Qastan