toolbox

Automatisering zorgt voor sterkere integraties tussen verschillende systemen en pakketten waardoor jouw IT-omgeving ten volle kan renderen. Bedrijfsprocessen worden gesystematiseerd of manueel en repetitief werk wordt geminimaliseerd. Met Qastan verzorgen we zowel de nodige integraties tussen diverse pakketten als onze eigen ERP-applicaties en maatwerk-applicaties.

CIRTA ERP

Cirta ERP is een praktisch en efficiënt ERP-pakket dat gebouwd werd met één duidelijk focus: het maximaliseren van de productiviteit en doorloopsnelheid. Het bezit alle bouwstenen van een modern ERP (WMS, nacalculatie, CRM, documentbeheer, artikelconfiguratie,…) en kan makkelijk gekoppeld worden aan jouw boekhoudingspakket.

Power Apps & Power Automate (O365)

Automatisering verder aansturen of snel apps bouwen kan via het Microsoft 365 Power Platform. Snel in ontwikkeling (en dus kostenbesparend), je betaalt er geen licenties voor én met een kleine opleiding kan je zo goed als zelf aan de slag om eventuele wijzigingen of aanpassingen te maken. Bovendien zijn de Power Apps volledig geïntegreerd binnen jouw 365-omgeving.

Webportalen

Een webportaal is het moderne visitekaartje van elke onderneming. Het is 24/7 online, verbetert de service en communicatie naar de klant of leverancier. Deel eenvoudig documenten of laat klanten zelf orders plaatsen om jouw administratie te ontzorgen.

SalesNote

SalesNote helpt administratie te verlagen door gespreksdata om te zetten in rapporten en deze data automatisch in het CRM te verwerken. Het platform om jouw sales aan te sturen en vooral te activeren.

© 2023 Qastan