toolbox

Een digitaliseringsproject voor ogen? Bij Qastan vertrekken we steeds vanuit de noden van de klant. Elke organisatie is anders en heeft nood aan andere aanpak. Hoe groot of klein de digitaliseringsuitdaging ook is, wij zoeken steeds een passende oplossing.

fitdoc

Al je documenten op één plaats bewaren maar toch overal bij de hand hebben? Met FITdoc heb je altijd toegang tot je beveiligde, digitale archief. Administratieve of financiële bedrijfsprocessen stroomlijn je makkelijk met de ingebouwde workflows terwijl papieren documenten verder gedigitaliseerd (OCR) kunnen worden. Ook documentherkenning (CRM, leverbonnen, facturen) kan aangestuurd worden door onze digitaliseringstool.

Sharepoint

Nood aan dynamische en productieve teamsite voor elke afdeling? Dan biedt Sharepoint de oplossing. Deel bestanden, data en nieuwtjes eenvoudig binnen het team. Makkelijk te koppelen aan FITdoc of andere Microsoft 365-applicaties.

Microsoft 365

Binnen de Microsoft 365-omgeving ontwikkelen we eenvoudig mobiele en andere webapplicaties voor elk bedrijf. Deze vorm van ‘low coding’ zorgt ervoor dat het ontwikkelingsproces veel korter is en geeft jouw onderneming de tools in handen om zelf aan de slag te gaan. Geen bijkomende licenties, geen lange trajecten maar efficiënt stroomlijnen van jouw bedrijfsprocessen binnen een gekende omgeving.

Digitale ondertekening van documenten

Eenvoudig offertes en contracten digitaal versturen en opvolgen. Alle documenten zijn gecentraliseerd, moeten niet meer afgedrukt worden en de ondertekening loopt volledig digitaal in een beveiligde omgeving (met tweestapsverificatie).

© 2023 Qastan