Kies uw taal

Qastan groeit met u mee

Bij Qastan kiezen we er bewust voor om samen te groeien en een lange termijnrelatie op te bouwen. Onze producten worden gemaakt vóór, dóór en samen mét de klant. Want samenwerken betekent ook samen groeien.

De kracht van innovatie, voortdurende ontwikkeling en gericht advies op maat van de klant, vormen de kern van ons verhaal. Of het nu gaat om grotere (multinationals) of kleinere spelers, steeds enten we ons verhaal op de wensen en het DNA van de klant.

Waarom kiezen voor Qastan?

Efficiëntie is onze core-business

De efficiëntie van processen verhogen is onze absolute core-business en niet zomaar een zijgebeuren die we er graag even tussen nemen. Onze adviezen, analyses en ondersteuning zijn allen gericht om bestaande processen te optimaliseren en uw rendement maximaal te vergroten.

Standaard oplossing of toch liever maatsoftware?

Bij Qastan hoef je niet te kiezen en neem je gewoon het beste uit beide werelden. Verschillende van onze producten ontstonden immers vóór, dóór en mét de klant. Samenwerken in een lange termijnrelatie, betekent immers ook samen groeien. Voldoen onze standaardproducten niet 100% aan uw noden of wensen? Dan passen we deze graag waar nodig aan. Samen bouwen we zo aan uw ideale oplossing die steeds future proof is en blijft.

Qastan Quality - There is no such thing as the bare minimum.

Kwaliteit is niet alleen een streefdoel, maar ook het resultaat van doordachte ontwikkeling van onze producten. Onze producten bieden de klant een waaier aan opties (verschillende platformen, keuzes in opzet,…), die vaak bij concurrenten niet of enkel terug te vinden zijn bij het betalen van een grote fee.

Transparant en kostenbesparend met return-on-investment

Bij Qastan kiezen we bewust voor transparantie en om klanten inzicht te geven in hun project en offerte. Vanaf de start van het project weet de klant precies hoeveel het totale plaatje zal kosten. IT hoeft zo niet duur te zijn. Eerlijke producten en prijszetting, transparante informatie en geen verborgen kosten. Zo is er een echte return-on-investment voor elke organisatie.

Error 404? Wij spreken uw (code)taal

Bij Qastan spreken we uw taal, zowel voor, tijdens als na het project. We goochelen niet onnodig met termen, ingewikkelde offertes, facturatie of helpdesk, we houden het graag simpel. Met gericht advies bouwen we mee aan uw groei.