Kies uw taal

Welcome to the #PuffinFlock

Hier vind je geen code monkeys maar integere en gemotiveerde persoonlijkheden, noem ze onze eigen Puffins. Elk met hun eigen focus en sterktes maar bovenal flexibel en steeds bereid om onze klanten te ondersteunen naar de best passende oplossing. De knowhow en onze jarenlange ervaring in tal van projecten, vormen de basis van ons verhaal en langdurige klantenrelaties.

Geert

CEO

Arne

COO

Joren

CTO

Rani

Software developer -
Mount Q

Lander

Teamleader software development

Maxim

Software developer - FITdoc

Bieke

Web & communicatie

Thomas

Teamleader web & communicatie

Jazel

Teamleader Mount Q

Sandra

Software developer - Cirta

Slawomir

Software developer

Robin

Web developer

Louis

Account manager

Jean-Charles

Technical support engineer

Tim

Technical support engineer

Bea

Software developer

Bieke

Business Analist

Jan

Software developer

Slawomir

Software developer

Remco

Helpdesk engineer

For the strength of the flock is the puffin,
and the strength of the puffin is the flock.

Achter de schermen

Gedreven, gaat onze ploeg geen enkele uitdaging uit de weg. Creativiteit, een handvol nieuwe ideeën en initiatieven geven ons de energie om dagelijks het beste van onszelf te geven.

Excelsior: Onze eigen zaalvoetbalploeg voor de Ronaldo’s en Messi’s onder ons. Aangevuurd door onze kapitein Thomas, maken we van fair-play een erezaak.

Gaming: Geen IT’ers zonder een eigen portie gaming. Of het nu Halo, een FIFA-tornooi op de Xbox of strategisch samenzweren in Among Us is, once a nerd always a nerd.

Kicker: ‘met band’, het ‘tikske’ of via trick shot, wekelijks strijden onze puffins in 2 competities (Pro League vs. Amateurs) om de felbegeerde beker (en bijhorende bicky burger natuurlijk).

Friday drink: Op vrijdag kaarten we even na. Gekoelde drankjes of een goeie kop koffie en thee zijn sowieso een must op werkdagen. Op vrijdag mag het net iets meer zijn…