Kies uw taal

FITdoc

Document Management

Nieuwsgierig naar onze prijzen?

Wie?

FITdoc leent zich zowel voor grote, middelgrote als kleine ondernemingen

FITdoc biedt oplossingen voor alle digitalisering- en automatiseringsuitdagingen voor zowel grote als kleinere spelers en dit volledig sectoronafhankelijk. Centraal staat steevast ons eigen document management systeem FITdoc, die de kern vormt in van ons digitaliseringsverhaal. Met FITdoc gaan we steeds uit van een schaalbare en passende oplossing. Elke organisatie is immers anders, kent andere accenten en dynamieken. De passende FIT vinden voor elke werkwijze, vormt een uitdaging die we graag aangaan.

Of u nu nood hebt aan één simpele scantool, wenst te archiveren, een volledige administratie wenst te automatiseren of eerder een standaard oplossing zoekt met weinig poespas? Onze oplossingen enten we graag op uw DNA, werkwijze en tempo.

Als het iets groter mag …

In een digitale wereld, wordt ook de vraag naar complexere processen en automatiseringen op maat een stuk groter. Beschikt u reeds over specifieke ERP-, boekhouding- of nichepakketten? Met een groeiend klantenportfolio en jarenlange ervaring, maken we ons sterk met zo goed als alle pakketten de nodige integraties en koppelingen te kunnen maken. Ook wanneer u kiest voor de functionaliteiten van FITdoc maar deze op de achtergrond wenst te gebruiken, naast uw eigen toepassingen, helpen we u graag op weg.

Eerder compacte oplossing nodig?

Heeft u nood aan een kleine en schaalbare oplossing, beperkt in omvang en investering? Dan kunt u terecht bij FITdoc Lite. Onze Lite-versie, werd specifiek ontwikkeld voor kleine ondernemingen en organisaties tot 5 werknemers met als doel de kantooradministratie te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Naast een mobiele app wordt FITdoc Lite wordt standaard aangeleverd met alle basisfunctionaliteiten van FITdoc. Compact, schaalbaar én efficiënt.

U zoekt een specifieke oplossing of heeft een specifieke vraag?

U heeft een specifieke vraag, u zit in een niche-sector of u heeft reeds een oplossing voor ogen die u wenst uit te rollen? Dan helpen we u graag verder en zoeken we een passende oplossing op maat.