Kies uw taal

Cirta ERP

Automatiseer bedrijfsprocessen

Nieuwsgierig naar onze prijzen?

Voordelen

Cirta stelt bedrijven in staat om hun hele huishouding in kaart te brengen en efficiënt aan te sturen vanuit éé;n enkele applicatie. Zo werkt iedereen binnen de organisatie samen vanuit één applicatie en wordt informatie makkelijk gedeeld.

Duurzame investering voor de toekomst - Cirta werd ontworpen vanuit de praktijk en jarenlange ervaring op het gebied van automatisering en digitalisering. Zo biedt Citra een oplossing voor de meest actuele noden in een moderne bedrijfsvoering.

Duurzaamheid was vanaf de start een belangrijk gegeven. Blijvende innovatie, in combinatie met de ervaring uit onze andere pakketten en maatwerk vormen de motor van een future proof softwarepakket.

Duidelijke focus op ROI, rendement en verkleinen van de doorlooptijd - De efficiëntie van processen verhogen is onze absolute core-business en niet zomaar een zijgebeuren die we er graag even tussen nemen.

Onze adviezen, analyses en ondersteuning zijn allen gericht om bestaande processen te optimaliseren en uw rendement maximaal te vergroten vormen de motor van een future proof softwarepakket.

Ontworpen vóór, door én met de klant - Cirta werd samen met enkele klein en middelgrote ondernemingen ontworpen om tegemoet te komen aan de huidige uitdagingen.

Vanaf de start was het belangrijk om de klant te voorzien van een praktisch, overzichtelijk en performant systeem.

Digitale informatiestromen - informatie is overal beschikbaar - Alle data en informatie wordt centraal beheerd en is voor elke medewerker (die hier rechten toe heeft) beschikbaar. Geen stapels papier, geen bonnen ronddragen of continue afdrukken van documenten.

Een achterliggend document management systeem (FITdoc) beheert de volledige papier- en documentstroom. Met één klik op de knop (via trefwoord, code, PO, werfnummer, klant,…) haal je de correcte documenten en eventueel hieraan gekoppelde relevante informatie op.