Kies uw taal

Cirta ERP

Automatiseer bedrijfsprocessen

Nieuwsgierig naar onze prijzen?

Wie?

Cirta biedt een oplossing voor de KMO (MKB) en dit volledig sectorafhankelijk. Deze schaalbare oplossing werd specifiek ontwikkeld samen met een kleine én een (groeiende) middelgrote onderneming. Hierdoor werd heel wat praktijkkennis en dagdagelijks ervaring vanop de werkvloer meegenomen en vertaalt naar een performante software: dichtbij de klant maar vooral ook praktisch en overzichtelijk.

Zo biedt Citra een oplossing voor de meest actuele noden in een moderne bedrijfsvoering. De schaalbaarheid, mogelijkheid tot integratie met andere softwaren maar ook de duurzaamheid van het systeem (future proof) waren zo vanaf de ontwikkeling belangrijke ankerpunten.

Eerder compacte oplossing nodig?

Heeft u nood aan een kleine en schaalbare oplossing, beperkt in omvang en investering? Dan schakelen we enkel de modules in die effectief nodig zijn en een directe meerwaarde bieden voor jouw organisatie. Hierdoor blijft de applicatie overzichtelijk maar ook tegelijk zijn volle kracht behouden.

U zoekt een specifieke oplossing of heeft een specifieke vraag?

U heeft een specifieke vraag, u zit in een niche-sector of u heeft reeds een oplossing voor ogen die u wenst uit te rollen? Dan helpen we u graag verder en zoeken we een passende oplossing op maat.